דירה 4 חדרים למכירה בפתח תקווה, מזכרת בתיה, אם המושבות

2,890,000 ₪
    תמונה 1, דירה 4 חדרים למכירה בפתח תקווה, מזכרת בתיה, אם המושבות
    תמונה 1, דירה 4 חדרים למכירה בפתח תקווה, מזכרת בתיה, אם המושבות
    תמונה 2, דירה 4 חדרים למכירה בפתח תקווה, מזכרת בתיה, אם המושבות
    תמונה 3, דירה 4 חדרים למכירה בפתח תקווה, מזכרת בתיה, אם המושבות
    תמונה 4, דירה 4 חדרים למכירה בפתח תקווה, מזכרת בתיה, אם המושבות
    8
    share Ad
דירה מקסימה בשכונת אם המושבות הוותיקה. רחוב חד סטרי בין שני בתי ספר יסודיים. כיווני אויר צפון מערב, קומה 6 בבניין בוטיק של 7 קומות עם 2 מעליות (נדיר בשכונה) מרפסת לא מקורה של 11 מטר בחזית + מרפסת שירות גדולה (עקב שבירת קיר וריצוף)משמשת כמחסן. פרקטים בחדרי שינה - מרצפות שיש בשאר הבית. מיזוג מרכזי עם פתחים לכל חדר ( כולל ממד) קרוב מאוד למרכז מסחרי , גינות ציבוריות. תחנת אוטובוס מתחת לבית. 2 חניות נפרדות בחניון חיצוני בטאבו. פינוי יוני - יולי 2025. ללא תיווך!!! מתווכים להתקשר רק עם לקוח.

פירוט הריהוט:
ארון קיר גדול בחדר הורים - נבנה על ידי נגר ארון בגדים בחדר שינה מזנון + שידה ארונות מטבח + תוספת תואמת שיש לעוד יחידות אחסון. פרקטים בחדרי שינה ללא תיווך!! מתווכים יקרים להתקשר רק אם יש לקוח!!

מאפייני הנכס

סורגים
ריהוט
מעלית
מרפסת: 2
ממד
מחסן
נגיש
דוד שמש
חניה: פרטית - לא מקורה
מזגן: מיזוג מרכזי

פרטים נוספים

מ"ר: 

108

קומה: 

6 מתוך 7

כניסה: 

גמיש

מחיר: 

2890000 ש"ח

איש קשר: הדרה/איתי
שתפו את המודעהשתפו את המודעה
אייקו רקע אייקון עוד מודעות

עוד מודעות בהומלס



האתר משמש תווך בין מפרסמים לבין גולשים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים.
© כל הזכויות שמורות לאינפוטיפ בע"מ 2021 - אנרגיה חדשה ברשת המידע באתר הומלס ותוכנו מוגן ע"י זכויות יוצרים.
תקנון האתר | הצהרת נגישות